RSS hírfolyam
 
Oldaltérkép
 
Facebook fal
 
Impresszum

A domain és a weboldal tulajdonosa a Szám-Adós Könyvvizsgáló, Adótanácsadó és Könyvelő Kft.

A weboldal egyes elemeinek megtekintéséhez szükséges lehet a beágyazott Macromedia Flash ® lejátszó és az Adobe cég Acrobat Reader ® programja, melyet ezen a linken tölthet le.
A weboldal informatikai hátterét a tárhely.eu szerverei biztosítják.
Az oldal esetleges hibás működésével kapcsolatos észrevételeit az info@tarhely.eu címre küldje.

Ajánlott felbontás: minimum 1024*768 pixel, 24 bit színmélység, ajánlott böngésző: Mozilla Firefox 4+
A weboldalt készítette és karbantartja a . Technikai kérdés vagy probléma esetén e-mail a fejlesztőnek.

Jognyilatkozat

A Szám-Adós Könyvvizsgáló, Adótanácsadó és Könyvelő Kft. minden észszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a weboldalain közölt információk pontosak legyenek a feltöltés időpontjában. Ennek ellenére a Szám-Adós Kft. sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

A www.szamados.hu és a www.szam-ados.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. A Szám-Adós Kft. nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért. A Szám-Adós Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A személyes adatok védelme

A Szám-Adós Kft. bármely - a weboldalak használata során tudomására jutott - személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel.

Szerzői jog

A Szám-Adós Kft. weboldalai, az azokon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak - a személyes használatot meghaladó mértékű - bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Szám-Adós Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

 
 
 
 
S
zám-Adós Könyvvizsgáló,
Adótanácsadó és Könyvelő Kft.

2800 Tatabánya, Magyary Zoltán u. 1.
Tel.: 06-34-309-992
Fax: 06-34-309-993 bővebben
 
FŐOLDAL | KAPCSOLAT | IMPRESSZUM | RSS

szamados.hu © 2011 - minden jog fenntartva